Fogászat
Fogászati rendelő       Eger, Érsek u. 3.       Telefon: 06 36 786 005

Bemutatkozás

Rendelő
Magamról

Rendelő

Rendelőm Eger történelmi belvárosában könnyen megközelíthető, csendes, nyugodt helyen található. Létrehozásánál olyan terek kialakítását tartottam fontosnak, ahol kellemes, barátságos környezetben tölthetik idejüket a páciensek és az itt dolgozók egyaránt. Felszerelésénél törekedtem korszerű berendezések beszerzésére, hogy gördülékeny, hatékony és magas színvonalú ellátást végezhessek

Szeretem, ha betegeim stresszmentesen, oldottan érzik magukat nálam. Ennek érdekében a váróban elhelyezett képek, színes magazinok, virágok, és zene igyekszik elterelni a figyelmet a fogászatról. Előre egyeztetett időpontra várom pácienseimet, mert tudom, hogy az idő nem csak nekem, másoknak is nagy kincs!

Magamról

1992-ben diplomáztam a debreceni egyetemen. Férjemmel és két fiammal 2001 óta élünk Egerben; azóta dolgozom ebben a praxisban is.

Munkám során törekszem a szép és tartós megoldásokra. Igyekszem hosszú távra tervezni, és mindezt fájdalommentesen megvalósítani. Mivel a tartós siker alapja a helyes szájápolás, nagyon fontosnak tartom, hogy szükség szerint személyre szabott szájhigiéniás tanácsadással is segítsek. Természetesen helyet kap praxisomban a korszerű diagnosztikán túl a száj egészségének helyreállítása tömésekkel, különféle pótlásokkal. Ehhez szükség szerint kisebb szájsebészeti beavatkozásokra, ill. műgyökérbeültetésre is sor kerül.

Tudásomat folyamatosan gyarapítom, rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, tanfolyamokon.

Fogászat, Eger © 2010 Dr. Papp Andrea | Minden jog fenntartva